Menukaart 

Voor- en Tussengerechten

1/2 dozijn oesters met citroen, rode wijnazijn en sjalot 20.5

Geroosterde lamsham met grove mosterd, crème fraiche, rettich en dopererwt 16.- *

Ceviche van zwaardvis met ponzu, groene asperges, nori en crème van knolselderij 16.- *

Gazpacho met bleekselderij, gepofte knoflook en foccacia 15.5

Tartaar van artisjok met gepocheerd ei, lijnzaadcracker en dressing van shakshuka 15.5

Raviolo met chorizo en tomaat met geroosterde poulpo en salsa van zeekraal 16.5

Paté van ‘Madame Paté’, paprika chutney en crostini 13.5


Hoofdgerechten

Orecchiette met oregano pesto, geroosterde bimi, Shropshire en amandel 23.-

Knolselderijsteak met citroenpolenta, peulen, groene asperges en salsa verde 23.5 *

Zarzuela (makreel, langoustine, schelpjes en witvis) met saffraanaardappels, venkel en zeekraal 24.5 *

Parelhoenroulleau met pancetta, peperonata, panelle en erwtenscheuten 24.5 *


Nobel’s Steak :

Double Dutch sucade steak (160 gr) met geroosterde bietjes, dragonboter, gepofte knoflook en friet v Friethoes 27.5

Double Dutch dry aged ribeye (250 gr) met geroosterde bietjes, dragonboter, gepofte knoflook en friet v Friethoes 38.5


Nobel burger / Vega burger met friet van Friethoes:

Cheddar, gekarameliseerde ui, gemarineerde witte kool, zoetzure komkommer en harissa mayonaise 21.5

(supplement: Coppa di Parma + 2.-)



Bijgerechten

Knolselderij friet met rozemarijnmayonaise 7.5

Little gem met mosterd vinaigrette 4.5

Friet van Friethoes 5.5




Nagerechten

Chocolade truffels (4) 7.-*

Cheesecake met rood fruit 8.-*

Aardbeien met vlierbloesem en parfait met limoncello 9.- 

Scroppino met verveine 9.-

Kaasplateau van ‘Echte Liefde’ met vijgen-amandelbrood (verschillende kazen uit binnen- en buitenland) 15.5

Affogato al caffé 8.5

* deze gerechten maken deel uit van ons 3 gangen menu ( 41,50 ).