Menukaart
Voor- en Tussengerechten
1/2 dozijn oesters met citroen, rode wijnazijn en sjalot 20.5
Salade met diverse voorjaarsgroenten, zeewier, quinoa en raapstelen 15.5 * Ⓥ
Tartaar van artisjok met gepocheerd ei, lijnzaadcracker en daslookpesto 16.- *
Raviolo gevuld met lamsoren, ricotta en citroen met gerookte haring en ricardsaus 16.5
Geroosterde lamsham met ingelegde rettich, doperwten en mosterdcrème 16.5 *
Krokant gebakken kalfstong met geroosterde venkel, madeirajus en ansjovis 16.5
Paté van ‘1906’ met komkommerrelish en foccacia 15.-
Hoofdgerechten
Spanakopita met spinazie en feta, kruidige salade van Camarque rijst en geroosterde pistache en yoghurt 25.5 *
Gnocchi van zongedroogde tomaat met gestoofde prei, tempura bimi en raapstelensalsa 25.- Ⓥ
Zeewolffilet en kokkels met schuimige soubise, zeekraal, venkel, peultjes en arancini van citroenrisotto 26.5 *
Rosé gegaarde lamsbout en lamsstoof, meiknol, kriel, groene asperges en gremolata 26.5 *
Nobel’s Steak met friet van Friehoes:
Double Dutch sucade steak (160 gr) met chimichurrie, cherry tomaten en little gem 27.5
Double Dutch dry aged ribeye (250 gr) met chimichurrie, cherry tomaten en little gem 38.5
Nobel burger / Vega burger met friet van Friethoes:
Cheddar, gekarameliseerde ui, augurk, mosterdmayonaise en little gem 22.5
(supplement: Coppa di Parma + 2.-)
Bijgerechten
Knolselderij friet met rozemarijnmayonaise 7.5
Little gem met mosterd vinaigrette 5.5
Friet van Friethoes 6.-
Nagerechten
Chocolade truffels (4) 8.- * Ⓥ
Cheesecake met rood fruit 8.- *
Aardbeien met roze peper, lemoncard en meringue 9.5
Scroppino met verveine 9.-
Kaasplateau van ‘Echte Liefde’ met vijgen-amandelbrood (verschillende kazen uit binnen- en buitenland) 15.5
Affogato al caffé (met amaretto) 9.-
* deze gerechten maken deel uit van ons 3 gangen menu ( 43.- ).
Ⓥ = Vegan gerecht.