Menukaart
Voor- en Tussengerechten
1/2 dozijn oesters met citroen, rode wijnazijn en sjalot 20.5
Geroosterde watermeloen met salade van courgette, pompoenpitten en salsa van watermeloen en grappa 16.- *
Handgeslagen carpaccio van ossenhaas met kappertjes, Parmezaan en mierikswortelcrème 16.- *
Kabeljauwfilet met gerookte paling, lamsoren, aardappelrösti en Ricardsaus 15.5 *
Raviolo gevuld met ricotta, doperwt en citroen in een schuimige soubise met gemarineerde enoki paddenstoel 16.5
Paté van ‘1906' met komkommerrelish en foccacia 15.-
Bijgerechten
Knolselderij friet met rozemarijnmayonaise 7.5
Little gem met mosterd vinaigrette 5.-
Friet van Friethoes 6.-
Hoofdgerechten
Melanzane alla Parmigiana met krokante polenta, buffelmozzarella, pesto en waterkers 23.-
Courgettefalafel met labneh, zhug en in harissa gemarineerde koningszwam 23.5 *
Doradefilet met saffraanrisotto, bloemkool, romanesco,
rozijnen, ansjovis en gefrituurde basilicum 24.5 *
Eendenborst met bietjes, bietenblad, witte bonen,
kruidenkroketje en jus met kriekbier 24.5 *
Nobel’s Steak :
Double Dutch sucade steak (160 gr) met artisjok, bearnaise saus en friet v Friethoes 27.5
Double Dutch dry aged ribeye (250 gr) met artisjok, bearnaise saus en friet v Friethoes 38.5
Nobel burger / Vega burger met friet van Friethoes:
Cheddar, gekarameliseerde ui, zoetzure komkommer,
harissa mayonaise en gemarineerde witte kool 21.5
(supplement: Coppa di Parma + 2.-)
Nagerechten
Hangop met gemarineerde perzik en amandelcrumble 9.-
Chocolade truffels (4) 8.- *
Cheesecake met rood fruit 8.- *
Citroen meringue taartje met passievrucht caramel 9.-
Scroppino met verveine 9.-
Kaasplateau van ‘Echte Liefde’ met vijgen-amandelbrood (verschillende kazen uit binnen- en buitenland) 15.5
Affogato al caffé 9.-
* deze gerechten maken deel uit van ons 3 gangen menu (42.5)