Menukaart
OM TE STARTEN
Brood van ‘Menno’ met Dukkah en olijfolie ( per 2) 3,-
Ingelegde groenten met tomaten-sesamdip (per 2) 3,-
Oester per stuk met citroen, rode wijnazijn en sjalot 4,-
1/2 dozijn oesters met citroen, rode wijnazijn en sjalot 20,5
VOOR- EN TUSSENGERECHTEN
Handgeslagen carpaccio, mierikswortel, Parmezaanse kaas en gefrituurde kappertjes 16,5
Slakken met gepofte sjalottenboter en toast 13,5
Panzanella, Buffelmozzarella, basilicumvinaigrette, tomaat en kappertjes 14,-
Tartaar van artisjok, gepocheerd ei, shakshukadressing en pan gratato 15,-
Ceviche van makreel met perzik, groene peper, limoen en quinoa 15,-
Paté van ‘Madame Paté’, komkommerrelish en crostini 12,5
HOOFDGERECHTEN
Melanzane alla Parmigiana. Aubergine, waterkers, Buffelmozzarella en tomatenpesto 23,-
Courgettefritters, geroosterde bimi, zugh en yoghurtschuim 23,-
Kabeljauwfilet met zeekraal, mosselen, citroenrisotto en caponata 24,-
Eendenborst met rosti, snijbiet, frambozen, gedroogde pommodori en ingelegde kersen 25,5
Nobel’s Steak :
Double Dutch sucade steak (160 gr), geroosterde little gem, cherry tomaten, chimichurri en friet v Friethoes 24,5
Double Dutch dry aged ribeye (250 gr), geroosterde little gem, cherry tomaten, chimichurri en friet v Friethoes 35,5
Nobel burger / Vega burger:
Cheddar, mosterdmayonaise, gekarameliseerde ui, komkommerrelish en friet v Friethoes 19,-
(supplement: Coppa di Parma + 2,-)
BIJGERECHTEN
Knolselderij friet met rozemarijnmayonaise 7,5
Little gem met mosterd vinaigrette 4,5
Friet van Friethoes 5,5