Menukaart


Voor- en Tussengerechten


1/2 dozijn oesters met citroen, rode wijnazijn en sjalot 20.5

Geroosterde watermeloen met courgette salade, grappa, watermeloensalsa en pompoenpitten 16.- *

Carpaccio van ossenhaas met kappertjes, Parmezaan en mierikswortelcrème 16.- *

Gepocheerde kabeljauwfilet met gerookte paling, lamsoren, aardappelrösti en Ricardsaus 15.5 *

Raviolo met vulling van ricotta, doperwt en citroen met gemarineerde enoki paddenstoel en schuimige soubisesaus 16.5

Paté van ‘1906 ambachtelijke makers van paté’,

paprika chutney en crostini 13.5


Bijgerechten


Knolselderij friet met rozemarijnmayonaise 7.5

Little gem met mosterd vinaigrette 5.-

Friet van Friethoes 5.5


Hoofdgerechten


Melanzane alla Parmigiana (Nobel stijl) met krokante polenta, buffelmozzarella, pesto en waterkers 23.-

Courgette falafel met zugh, labneh en koningszwam met harissa23.5 *

Doradefilet met saffraanrisotto, bloemkool, romanesco,

rozijnen, ansjovis en gefrituurde basilicum 24.5 *

Eendenborst met bietjes, bietenblad, witte bonen,

kruidenkroketje en jus met kriekbier 24.5 *

Nobel’s Steak :

Double Dutch sucade steak (160 gr) met artisjok, dragonboter, gepofte knoflook en friet v Friethoes 27.5

Double Dutch dry aged ribeye (250 gr) met artisjok, dragonboter, gepofte knoflook en friet v Friethoes 38.5

Nobel burger / Vega burger met friet van Friethoes:

Cheddar, gekarameliseerde ui, zoetzure komkommer,

harissa mayonaise en gemarineerde witte kool 21.5

(supplement: Coppa di Parma + 2.-)


Nagerechten


Chocolade truffels (4) 8.- *

Cheesecake met rood fruit 8.- *

Citroen meringue taartje met passievrucht caramel 9.-

Scroppino met verveine 9.-

Kaasplateau van ‘Echte Liefde’ met vijgen-amandelbrood (verschillende kazen uit binnen- en buitenland) 15.5

Affogato al caffé 8.5

* deze gerechten maken deel uit van ons 3 gangen menu (42.5)