Menukaart
Voor- en Tussengerechten
1/2 dozijn oesters met citroen, rode wijnazijn en sjalot 20.5
Groene kool raviolo met gerookte pompoen, bouillon van gepofte knolselderij en soja met gemarineerde Shimeije paddenstoel Ⓥ 16.- *
Geroosterde Chantenay wortel, citrus-verveine hangop, jus van gember en wortel en sesam 16.-
Gebrande makreel met gele curry, kokos, venkel, schuim van garnaal en kervel 16.5 *
Duiffilet en pootje met frangelico-balsamico vinaigrette, gepocheerde peer, spruitsalade en hazelnoot 16.5
Rosbief van picanha met geroosterde radicchio, appelchutney en mosterdcrème 16.5 *
Paté van ‘1906’ met komkommerrelish en foccacia 15.-
Bijgerechten
Knolselderij friet met rozemarijnmayonaise 7.5
Little gem met mosterd vinaigrette 5.5
Friet van Friethoes 6.-
Hoofdgerechten
Aubergine gemarineerd met miso, quinoa falafel, venkelsalade, geroosterde bosui en spicy tomaten-sesam dip Ⓥ 24.-
Pappardelle met citroen ricotta, gestoofde cavolo nero, gerookte amandel en pecorino 24.5 *
Heilbotfilet met gekarameliseerde witlof, kappertjes, groene appel, gemarineerde koolraap, beurre blanc met vlierbloesem en aardappel mousseline 25.5 *
Parelhoen gevuld met duxelle van kastanje en paddenstoel, pastinaakgratin, gefrituurde spruitjes en jus met groene peper 25.5 *
Nobel’s Steak :
Double Dutch sucade steak (160 gr) met 'bonne femme', sauce tortue en friet v Friethoes 27.5
Double Dutch dry aged ribeye (250 gr) met 'bonne femme', sauce tortue en friet v Friethoes 38.5
Nobel burger / Vega burger met friet van Friethoes:
Cheddar, komkommerrellish, ui en harissa mayonaise 22.5
(supplement: Coppa di Parma + 2.-)
Nagerechten
Tartelette met gepocheerde peer, crème patissier met tonkaboon, cranberry compote en meringue 9.-
Chocolade truffels (4) Ⓥ 8.- *
Cheesecake met rood fruit 8.- *
Scroppino met verveine 9.-
Kaasplateau van ‘Echte Liefde’ met vijgen-amandelbrood (verschillende kazen uit binnen- en buitenland) 15.5
Affogato al caffé 9.- (met amaretto)
De gerechten met een * erachter maken deel uit van ons 3 gangenmenu.