Menukaart


Voor- en Tussengerechten


1/2 dozijn oesters met citroen, rode wijnazijn en sjalot 20.5

Geroosterde watermeloen met salade van courgette, pompoenpitten en salsa van watermeloen en grappa 16.- *

Handgeslagen carpaccio van ossenhaas met kappertjes, Parmezaan en mierikswortelcrème 16.- *

Kabeljauwfilet met gerookte paling, lamsoren, aardappelrösti en Ricardsaus 15.5 *

Raviolo gevuld met ricotta, doperwt en citroen in een schuimige soubise met gemarineerde enoki paddenstoel 16.5

Paté van ‘1906' met komkommerrelish en foccacia 15.-


Bijgerechten


Knolselderij friet met rozemarijnmayonaise 7.5

Little gem met mosterd vinaigrette 5.-

Friet van Friethoes 6.-


Hoofdgerechten


Melanzane alla Parmigiana met krokante polenta, buffelmozzarella, pesto en waterkers 23.-

Courgettefalafel met labneh, zhug en in harissa gemarineerde koningszwam 23.5 *

Doradefilet met saffraanrisotto, bloemkool, romanesco,

rozijnen, ansjovis en gefrituurde basilicum 24.5 *

Eendenborst met bietjes, bietenblad, witte bonen,

kruidenkroketje en jus met kriekbier 24.5 *

Nobel’s Steak :

Double Dutch sucade steak (160 gr) met artisjok, bearnaise saus en friet v Friethoes 27.5

Double Dutch dry aged ribeye (250 gr) met artisjok, bearnaise saus en friet v Friethoes 38.5

Nobel burger / Vega burger met friet van Friethoes:

Cheddar, gekarameliseerde ui, zoetzure komkommer,

harissa mayonaise en gemarineerde witte kool 21.5

(supplement: Coppa di Parma + 2.-)


Nagerechten

Hangop met gemarineerde perzik en amandelcrumble 9.-

Chocolade truffels (4) 8.- *

Cheesecake met rood fruit 8.- *

Citroen meringue taartje met passievrucht caramel 9.-

Scroppino met verveine 9.-

Kaasplateau van ‘Echte Liefde’ met vijgen-amandelbrood (verschillende kazen uit binnen- en buitenland) 15.5

Affogato al caffé 9.-

* deze gerechten maken deel uit van ons 3 gangen menu (42.5)