Menukaart


OM TE STARTEN


Brood van ‘Menno’ met Dukkah en olijfolie ( per 2) 3,-

Ingelegde groenten met tomaten-sesamdip (per 2) 3,-

Oester per stuk met citroen, rode wijnazijn en sjalot 4,-

1/2 dozijn oesters met citroen, rode wijnazijn en sjalot 20,5

VOOR- EN TUSSENGERECHTEN

Vitello tonato met tonijnmayonaise, gefrituurde kappertjes en venkel 16,5 

Vichyssoise met gerookte makreel, granny smith en mosterdzaad 15,5 *

Gepofte knolraap met verse doperwten, sereh panna cotta en gele curry 15,5 *

Panzanella met buffelmozzarella, basilicum, tomaat en kappertjes 15,5

Slakken met selderijboter, akkerchampignons, sjalot en toast 16.5 *

Paté van ‘Madame Paté’, komkommerrelish en crostini 13,5


HOOFDGERECHTEN


Kikkererwtenpannenkoekjes met gemarineerde aubergine, hummus, muhamara, granaatappel en za'atar 22.5

Venkel risotto met citroen, fleur de courgette, ricotta, pompoenpitten en lavas olie 23,5 *

Zeewolffilet met saus van morilles, mille feuille van aardappel, peultjes en zeekraal 24,5 *

Lamsbout met fregola, zongedroogde tomaat, groene asperges, waterkers, jus van gepofte knoflook en gremolata 24,5 *

Nobel’s Steak :

Double Dutch sucade steak (160 gr) met little gem, tomaat, chimichurri en friet v Friethoes 27,5

Double Dutch dry aged ribeye (250 gr) met little gem, tomaat, chimichurri en friet v Friethoes 38,5

Nobel burger / Vega burger met friet van Friethoes:

Cheddar, gekarameliseerde ui en gerookte paprika relish 21,5

Mozzarella, tomatentapenade en basilicum 21.5

(supplement: Coppa di Parma + 2,-)


BIJGERECHTEN


Knolselderij friet met rozemarijnmayonaise 7,5

Little gem met mosterd vinaigrette 4,5

Friet van Friethoes 5,5

NAGERECHTEN


Chocolade truffels (4) 8.- *

Cheesecake met rood fruit 8.- *

Citroen meringue taartje met passievrucht caramel 9.-

Scroppino met verveine 9.-

Kaasplateau van ‘Echte Liefde’ met vijgen-amandelbrood (verschillende kazen uit binnen- en buitenland) 15.5

Affogato al caffé 8.5

* deze gerechten maken deel uit van ons 3 gangen menu (41.5)