Menukaart


OM TE STARTEN


Brood van ‘Menno’ met Dukkah en olijfolie ( per 2) 3,-

Ingelegde groenten met tomaten-sesamdip (per 2) 3,-

Oester per stuk met citroen, rode wijnazijn en sjalot 4,-

1/2 dozijn oesters met citroen, rode wijnazijn en sjalot 20,5

VOOR- EN TUSSENGERECHTEN

Runderpicanha met gekarameliseerde appel, radicchio en mosterdroom 16,5 *

Zacht gegaarde kabeljauw met gemarineerde pompoen, pepita' s en vinaigrette van mandarijn 14,5 *

Groene kool gevuld met wilde rijst, ricotta en gedroogde pruim met amandel, za'atar en kruidige tomatendressing 14,5 *

Koningszwam met soja, rijstazijn, boekweit, pastinaakcrème en codium zeewier 15,5

Raviolo gevuld met wild zwijn, truffelmascarpone en gemarineerde kastanje 16.5

Paté van ‘Madame Paté’, komkommerrelish en crostini 12,5


HOOFDGERECHTEN


Speltrisotto met gemarineerde courgette, gefrituurde boerenkool, truffel en pecorino 22.5

Biet 'Wellington' met duxelles van aubergine en paddenstoel, pompoencrème en bietenjus 23,5 *

Zeebaarsfilet met linzen, geroosterde paksoi, vongole en saus van strandkrab 24,5 *

Gekonfijte eendenbout met pruimen, zuurkoolkroketjes, witlof en jus van steranijs 25,5 *

Nobel’s Steak :

Double Dutch sucade steak (160 gr), portobello, sherry, sjalot, koffieboter en friet v Friethoes 25,5

Double Dutch dry aged ribeye (250 gr), portobello, sherry, sjalot, koffieboter en friet v Friethoes 35,5

Nobel burger / Vega burger:

Cheddar, harissamayonaise, gekarameliseerde ui, komkommerrelish en friet v Friethoes 19,-

(supplement: Coppa di Parma + 2,-)


BIJGERECHTEN


Knolselderij friet met rozemarijnmayonaise 7,5

Little gem met mosterd vinaigrette 4,5

Friet van Friethoes 5,5

NAGERECHTEN


Chocolade truffels (4) 7.- *

Cheesecake met rood fruit 8.- *

Gepocheerde peer in thee met yoghurtijs en kletskop 9.-

Scroppino met verveine 9.-

Kaasplateau van ‘Echte Liefde’ met vijgen-amandelbrood (verschillende kazen uit binnen- en buitenland) 15.5

Affogato al caffé 8.5

* deze gerechten maken deel uit van ons 3 gangen menu (39.5)