Menukaart
Om te starten
Brood van Menno met dukkah en olijfolie (per 2) 3.-
Ingelegde groenten met tomaten-sesamdip (per 2) 3.-
Oesters p/s 4.-
Oesters 1/2 dozijn 20.5
Voor- en Tussengerechten
Gerookte eendenborst met rode biet, hazelnoot, waterkers en Frangelicodressing 15.5
Gefrituurde wonton met rode linzen, koriander, lente ui, rode peper en mangochutney 13.5
Kabeljauw gegaard met harissa, rode ui in sumac en tabouleh 15.-
Carpaccio van lente knollen, citrusvinaigrette, mierikswortel en radijs 14.5
Paté van 'Madame Paté', huisgemaakt zuur en crostini 12.5
Hoofdgerechten:
Orecchiette, bimi, Shorpshire blue, oreganopesto en amandel 22.5
Pannenkoek van kikkererwt, geroosterde aubergine, za'atar, granaatappel en hummus 23.-
Doradefilet, risotto a la Milanese, peulvruchten en gefrituurde moscardini 24.-
Double Dutch sucade steak, portobello met sherry en sjalot, dragonboter en friet van Friethoes 24.5
Nobel burger / Vega burger: Cheddar, truffelmayonaise, gekarameliseerde ui, augurk en friet van Friethoes 19.- (supplement: Coppa de Parma +2.-)
Bijgerechten
Knolselderij frieten met rozemarijnmayonaise 7.5
Salade little gem met mosterd vinaigrette 4.5
Friet van Friethoes 5.5
Nagerechten
Chocolade truffels (4) 7.-
Cheesecake met rood fruit 8.-
Chocolademousse met gekonfijte sinaasappel, rabarber en amandel 8.-
Scroppino met verveine 9.-
Kaasplateau van ‘Echte Liefde’ met vijgen-amandelbrood (5 verschillende kazen uit binnen- en buitenland) 15.5
Affogato al caffé 8.5