Menukaart


OM TE STARTEN


Brood van ‘Menno’ met Dukkah en olijfolie ( per 2) 3,-

Ingelegde groenten met tomaten-sesamdip (per 2) 3,-

Oester per stuk met citroen, rode wijnazijn en sjalot 4,-

1/2 dozijn oesters met citroen, rode wijnazijn en sjalot 20,5

VOOR- EN TUSSENGERECHTEN

Handgeslagen carpaccio, mierikswortel, Parmezaanse kaas en gefrituurde kappertjes 16,5

Slakken met gepofte sjalottenboter en toast 13,5

Panzanella, Buffelmozzarella, basilicumvinaigrette, tomaat en kappertjes 14,-

Tartaar van artisjok, gepocheerd ei, shakshukadressing en pan gratato 15,-

Ceviche van makreel met perzik, groene peper, limoen en quinoa 15,-

Paté van ‘Madame Paté’, komkommerrelish en crostini 12,5


HOOFDGERECHTEN


Melanzane alla Parmigiana. Aubergine, waterkers, Buffelmozzarella en tomatenpesto 23,-

Courgettefritters, geroosterde bimi, zugh en yoghurtschuim 23,-

Kabeljauwfilet met zeekraal, mosselen, citroenrisotto en caponata 24,- 

Eendenborst met rosti, snijbiet, frambozen, gedroogde pommodori en ingelegde kersen 25,5

Nobel’s Steak :

Double Dutch sucade steak (160 gr), geroosterde little gem, cherry tomaten, chimichurri en friet v Friethoes 24,5

Double Dutch dry aged ribeye (250 gr), geroosterde little gem, cherry tomaten, chimichurri en friet v Friethoes 35,5

Nobel burger / Vega burger:

Cheddar, mosterdmayonaise, gekarameliseerde ui, komkommerrelish en friet v Friethoes 19,-

(supplement: Coppa di Parma + 2,-)


BIJGERECHTEN


Knolselderij friet met rozemarijnmayonaise 7,5

Little gem met mosterd vinaigrette 4,5

Friet van Friethoes 5,5