Menukaart


Voor- en Tussengerechten


1/2 dozijn oesters met citroen, rode wijnazijn en sjalot 20.5

Groene kool raviolo met gerookte pompoen, bouillon van gepofte knolselderij en soja met gemarineerde Shimeije paddenstoel Ⓥ 16.- *

Geroosterde Chantenay wortel, citrus-verveine hangop, jus van gember en wortel en sesam 16.- 

Gebrande makreel met gele curry, kokos, venkel, schuim van garnaal en kervel 16.5 *

Duiffilet en pootje met frangelico-balsamico vinaigrette, gepocheerde peer, spruitsalade en hazelnoot 16.5

Rosbief van picanha met geroosterde radicchio, appelchutney en mosterdcrème 16.5 *

Paté van ‘1906’ met komkommerrelish en foccacia 15.-



Bijgerechten


Knolselderij friet met rozemarijnmayonaise 7.5

Little gem met mosterd vinaigrette 5.5

Friet van Friethoes 6.-


Hoofdgerechten


Aubergine gemarineerd met miso, quinoa falafel, venkelsalade, geroosterde bosui en spicy tomaten-sesam dip Ⓥ 24.-

Pappardelle met citroen ricotta, gestoofde cavolo nero, gerookte amandel en pecorino 24.5 *

Heilbotfilet met gekarameliseerde witlof, kappertjes, groene appel, gemarineerde koolraap, beurre blanc met vlierbloesem en aardappel mousseline 25.5 *

Parelhoen gevuld met duxelle van kastanje en paddenstoel, pastinaakgratin, gefrituurde spruitjes en jus met groene peper 25.5 *


Nobel’s Steak :

Double Dutch sucade steak (160 gr) met 'bonne femme', sauce tortue en friet v Friethoes 27.5

Double Dutch dry aged ribeye (250 gr) met 'bonne femme', sauce tortue en friet v Friethoes 38.5

Nobel burger / Vega burger met friet van Friethoes:

Cheddar, komkommerrellish, ui en harissa mayonaise 22.5

(supplement: Coppa di Parma + 2.-)


Nagerechten

Tartelette met gepocheerde peer, crème patissier met tonkaboon, cranberry compote en meringue 9.-

Chocolade truffels (4)  8.- * 

Cheesecake met rood fruit 8.- *

Scroppino met verveine 9.- 

Kaasplateau van ‘Echte Liefde’ met vijgen-amandelbrood (verschillende kazen uit binnen- en buitenland) 15.5

Affogato al caffé 9.- (met amaretto)

De gerechten met een * erachter maken deel uit van ons 3 gangenmenu.