Menukaart (vanaf 12 mei)

Om te starten

Brood van Menno met dukkah en olijfolie (per 2) 3.-

Ingelegde groenten met tomaten-sesamdip (per 2) 3.-


Voor- en Tussengerechten

1/2 dozijn oesters gegratineerd of klassiek 19.5

Ravioli gevuld met lamsoren, ricotta en citroen met geroosterde poulpo en salsa verde 15.5

Witte asoperges met zeewier, knolselderij créme en roggebroodcrumble 15.-

Lamsnek in gele curry, pannacotta met kokos en sereh en salade met doperwten en munt 14.5

Prei terrine, mosterd vinaigrette, gekarameliseerde geitenkaas en bataatchips 15.-

Vitello tonato: Krokant gebakken kalfstong, tonijnmayonaise, olijven en gefrituurde kappertjes 14.-

Paté van 'Madame Paté', huisgemaakt zuur en crostini 12.5


Hoofdgerechten:

Melanzane alla Parmigiana. Aubergine, buffelmozzarella, waterkers en tomatenpesto 23.-

Pannenkoek van kikkererwt, geroosterde aubergine, za'atar, granaatappel en hummus 23.-

Scholfilet uit de oven, citroenolie, kappertjes en krielsalade met venkel 24.-


Nobel's steak:

Double Dutch sucade steak (160 gr), geroosterde little gem, cherry tomaten, peterselie, dragonboter en friet van Friethoes 24.5

Double Dutch dry aged ribeye (250 gr), geroosterde little gem, cherry tomaten, peterselie, dragonboter en friet van Friethoes 33.5


Nobel burger / Vega burger: 

Cheddar, mosterdmayonaise, gekarameliseerde ui, augurk en friet van Friethoes 19.- (supplement: Coppa de Parma 2.-)


Bijgerechten

Knolselderij frieten met rozemarijnmayonaise 7.5

Salade little gem met mosterd vinaigrette 4.5

Friet van Friethoes 5.5


Nagerechten

Chocolade truffels (4) 7.-

Cheesecake met rood fruit 8.-

Aardbeien, meringue, lemoncurd en roze peper 8.-

Scroppino met verveine 9.-

Kaasplateau van ‘Echte Liefde’ met vijgen-amandelbrood (5 verschillende kazen uit binnen- en buitenland) 15.5

Affogato al caffé 8.5