Menukaart 

Om te starten

Brood van Menno met dukkah en olijfolie (per 2) 3.-

Ingelegde groenten met tomaten-sesamdip (per 2) 3.-


Voor- en Tussengerechten

1/2 dozijn oesters met citroen, rode wijnazijn en sjalot 20.5

Raviolo gevuld met gestoofde eendenbout met walnoot, ingelegde pompoen en sinaasappel mascarpone 16.5

Rode biet hasselback met gember-citroenvinaigrette, sojayoghurt en dukkah 14.- *

Ricotta uit de oven met harissa, granaatappelsalsa en filodeeg 14.5

Gebrande zwaardvis met aardpeer, antiboise en aardpeerchips 15.5 *

Handgeslagen carpaccio met mierikswortel, Parmezaan en gefrituurde kappertjes 16.5 *

Paté van 'Madame Paté', huisgemaakt zuur en crostini 12.5


Hoofdgerechten:

Pasta alla Norma met geroosterde aubergine, tomaat, citroenricotta, kappertjes en rode peper 23.-

Geroosterde knolraap met hazelnootschuim, truffelpolenta, bospeen, rode ui en cavolo nero 23.5 *

Heilbotfilet met geroosterde prei, waterkers, Ricardsaus en brandade kroket 24.5 *

Parelhoen met kikkererwten-chorizo stoof, venkel en knolselderijgratin 24.5 *


Nobel's steak:

Double Dutch sucade steak (160 gr), geroosterde little gem, cherry tomaten, peterselie, dragonboter en friet van Friethoes 25.5

Double Dutch dry aged ribeye (250 gr), geroosterde little gem, cherry tomaten, peterselie, dragonboter en friet van Friethoes 35.5


Nobel burger / Vega burger: 

Cheddar, truffelmayonaise, gekarameliseerde ui, augurk en friet van Friethoes 19.5 (supplement: Coppa de Parma 2.-)


Bijgerechten

Knolselderij frieten met rozemarijnmayonaise 7.5

Salade little gem met mosterd vinaigrette 4.5

Friet van Friethoes 5.5


Nagerechten

Chocolade truffels (4) 7.- *

Cheesecake met rood fruit 8.- *

Pannacotta van verse laurier met gepocheerde vijg en portsiroop 8.- 

Scroppino met verveine 9.-

Kaasplateau van ‘Echte Liefde’ met vijgen-amandelbrood (verschillende kazen uit binnen- en buitenland) 15.5

Affogato al caffé 8.5

* deze gerechten maken deel uit van ons 3 gangen menu ( 39,50 ).