Menukaart 

Om te starten

Brood van Menno met dukkah en olijfolie (per 2) 3.-

Ingelegde groenten met tomaten-sesamdip (per 2) 3.-


Voor- en Tussengerechten

1/2 dozijn oesters met citroen, rode wijnazijn en sjalot 20.5

Vitello tonnato met tonijnmayonaise, gefrituurde kappertjes en venkel 16.5*

Geroosterde poulpo met couscous, ras el hanout en grapefruit vinaigrette 15.5*

Wortel terrine met geroosterde aardpeer, hazelnoten en zuurkoolschuim 14.5

Buffelmozzarella met bietentartaar, dukkah, witlof en sinaasappel 15.5*

Gerookte parelhoen met knolselderij, krokante pancetta, paddenstoelenjus en Parmezaan 16.5 

Paté van 'Madame Paté' met komkommerrelish en crostini 13.5


Hoofdgerechten:

Kikkererwtenpannenkoekjes met gemarineerde aubergine, hummus, muhamara, granaatappel en za'atar 23.5

Rotolo met geroosterde pompoen, tallegio kaas, salie en saus van gepofte knoflook 23.5*

Schelvisfilet met geroosterde pastinaak en schorseneren, polenta en salmoriglio 24.5*

Risotto rosso met gekonfijte Iberico wang, venkel, gefrituurde spruitjes, sinaasappel en amandel 24.5*


Nobel's steak:

Double Dutch sucade steak (160 gr) met little gem, Chantenay wortel, chimichurri en friet van Friethoes 27.5

Double Dutch dry aged ribeye (250 gr), little gem, Chantenay wortel, chimichurrien friet van Friethoes 38.5


Nobel burger / Vega burger: 

Cheddar, truffelmayonaise, gekarameliseerde ui, augurk en friet van Friethoes 21.5 (supplement: Coppa de Parma 2.-)


Bijgerechten

Knolselderij frieten met rozemarijnmayonaise 7.5

Salade little gem met mosterd vinaigrette 4.5

Friet van Friethoes 5.5


Nagerechten

Chocolade truffels (4) 7.-*

Cheesecake met rood fruit 8.-*

Pannacotta met kokos, rabarber en gekonfijte sinaasappel 9.- 

Scroppino met verveine 9.-

Kaasplateau van ‘Echte Liefde’ met vijgen-amandelbrood (verschillende kazen uit binnen- en buitenland) 15.5

Affogato al caffé 8.5

* deze gerechten maken deel uit van ons 3 gangen menu ( 41,50 ).