LUNCHKAART VRIJDAG EN ZATERDAG 12.00 - 15.00
1/2 dozijn oesters met citroen, rode wijnazijn en sjalot 20,5
3 gangen menu 43.-
Huisgemaakte focaccia:
(Glutenvrij brood +1.-)
Oude kaas met hummus, spinazie, zongedroogde tomaat en little gem 12,5
Lamsham met ingelegde rettich en mosterdcrème 13,5
Gepocheerd ei met gemarineerde artisjok, little gem en daslookpesto 13.5
Gerookte haring met appel, komkommer en piccalilly 13,-
3 garnalen kroketjes (Holtkamp) met mosterdcrème en gefrituurde peterselie 13.5
Steak sandwich met chimichurrie, venkel, rode ui en jalapeno 16.5
(Philly cheese steak sandwich +1.-)
Specials:
Salade met voorjaarsgroenten, zeewier, quinoa en raapstelen 16,5
Ceasar salade met little gem, ansjovis, Parmezaan, kippendij, croutons en gepocheerd ei 17,5
Nobel burger / Vega burger:
Cheddar, gekaramelisserde ui, augurk, mosterdmayonaise en little gem 16.5
Bijgerechten
Knolselderij friet met rozemarijnmayonaise 7,5
Friet van Friethoes 6,-