VOOR- EN TUSSENGERECHTEN
1/2 dozijn oesters met citroen, rode wijnazijn en sjalot 20.5
Geroosterde witte asperges met tomatenvinaigrette, saffraan, ingelegde citroen, aardappelcroutons en verse kruiden Ⓥ 16.5
Panzanella van tomaat en focaccia met mozzarella, aardbei, komkommer en basilicumdressing 15.5
Gebrande kabeljauw, crème van venkel, antiboise van sinaasappel, kappertjes en dragon met gefrituurde bloemkool 16.5
Rouleau van rundersucade met nori, sesam, mierikswortel, rettich en crème van sojasaus 16.
Paté van ‘1906’ met kweepeercompôte en foccacia 15.-
BIJGERECHTEN
Knolselderijfriet met rozemarijnmayonaise 7.5
Little gem met mosterdvinaigrette 5.5
Friet van Friethoes 6.-
HOOFDGERECHTEN
Risotto met witte asperges, tuinbonen, waterkers, muntsalsa en vergeten geit 25.5
Kikkererwtenpannenkoekjes, gemarineerde courgette, doperwtenhummus, romescosaus en granaatappel Ⓥ 25.5
Schelvisfillet met meiknol, doperwten, beurre vert, truffelaardappels, geroosterde amandel en ingelegde mosterdzaad 26.5
Rotolo gevuld met kalfsstoof, bechamelsaus met gepofte knoflook, Parmezaan en frisse caponata 26.5
Nobel’s Steak met friet van Friethoes:
Double Dutch sucade steak (160 gr) met peperonata en boter met gepofte knoflook en chilipeper 27.5
Double Dutch dry aged ribeye (250 gr) met peperonata en boter met gepofte knoflook en chilipeper 38.5
Nobel burger / Vega burger met friet van Friethoes:
Runderburger (150 gr) of vegaburger met cheddar, augurk, gekarameliseerde ui, harissamayonaise en little gem 22.5
(supplement: Coppa di Parma + 2.-)